BDSM och andligt arbete

triskele

Har BDSM något andligt arbete att göra? Har sex något att göra med det? Oja säger jag. Det handlar inte bara om kundalini och väcka eldormen inom oss utan så mycket mer.

När det kommer till vår egen sexualitet, alla normer som tvingats på oss av samhället och gruppmedvetandet vi lever i och alla blockeringar vi bär inom oss så är dessa stora hinder för personlig och andlig utveckling.

Man kan även använda DS inom arbetet med stor framgång. Jag har haft funderingar kring detta tidigare där magikern är den undergivne som projicerar en bild på den dominanta som i sin tur som rollen av säg Balabon ändrar med dominans den undergivnes subjektiva universum.

Detta har varit mina tankar utan att direkt skrivit det rakt ut men boken Carnal Alchemy pekade på det och framförallt Crowley arbetade med detta då han för det mesta var den som var undergiven.

Men det handlar även mycket om att tänja på sina egna gränser. Att riva ned vanföreställningar och psykiska blockeringar inom sig själv som hindrar energi och det verkliga jaget att flyta fritt.

Normer och moral är människans värsta fiende och dessa förtrycker oss 24/7. För att bli bättre människor. Självständiga och tänkande människor måste vi bryta ned den form som vi tvingats in i för att sedan åter bygga upp oss själva efter vår egen vilja.

Det är detta som är kärnan av Set’s torn som jag arbetar med. Riva ned det gamla tornet till grunden för att bygga upp något som står på en fast grund och som varar.

Lämna en kommentar